keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Pitkän hiljaisuuden jälkeen...

En ole jaksanut päivitellä tänne blogiin mitään puoleen vuoteen. Käsitöitä olen tehnyt hiljakseen saamatta aikaan juuri mitään kokonaan valmista. No jotakin kyllä, mutta pääasiassa hyllyni on täyttynyt aloitetuista töistä. Pitkään on tuntunut, että arki vie voimat ja luovuus katoaa sen alle. Iltahämärässä saan kyllä suunniteltua kaikkea mitä pitäis saada tehtyä, mitä haluaisin tehdä jne... Päivällä kaikki mehut menevät muuhun toimintaan ja tuntuu, ettei pää edes toimi. Olen jotenkin tukossa tai lukossa.

 Näitä nipsutinjuttuja olen suunnitellut ja aloitellut vaikka ja kuin...mutten ole saanut aikaiseksi niitä valmistella töitä varten. Pesemättömiä ja sisstimättömiä nipsuja olisi muutama tuhat odottamassa...

 No näitä koreja hankolangasta ja itseleikatuista kuteista olen tehnyt reilut kymmenen eri mallista ja - kokoista. Nyt olen saanut vessan tavarat järjestykseen...ja vähän keittiönkin :)

 Rakastan näitä muhkeita huiveja ja tällaiset yksinkertaiset paksulla langalla tehdyt tulevat telkun edessä niin nopeasti valmiiksi. Tämä on tehty purosta ja alpacasta.

 Mun muki sai vaatteen langanjämistä :)

 Jämälankamyssykkä. Tuossa on big fabelia, puroa, teddyä ja polaria.
 tästä tuli aivan muotopuolilintunen, mutta kummipoikani oli siitä hyvin onnellinen - en saanut purkaa ja parannella :D

 Ja siis näitä muotopuolia lintusia lisää - sama tarina kuin edellä :D

 Miun mössykkäin... Big Fabelia ja seittemää veljestä...

 Nämä meni myyntiin. Vähän pidempivartiset sukat seittemää veljestä.

 Purkkituunailuja napeille ja puikoille.

 Koreja tuli väännettyä remontin keskellä. Stressin purkua todellakin... Seitsemän henkeä joista nuorin vuoden ikänen asui kahta huonetta, joistatoinen on liian pieni keittiö  :/


 Huovutusjuttuja, ruukun suojushan siitä tuli. Mieheni kysyi olenko tullut kukkahattutädiksi, koska ennen huovutusta näytti kuulemma lierihatulta ;)

 Pikkumiehen asusteet nallesta.

 Pääsiäismunille tehtyjä.

 No tämä lintunen onnistuikin :D


 Tervetuloa meille <3


 kerhokassi vanhasta tyynyliinasta.


Kevätkukkia :)

Tässä saldo puolen vuoden töistä...plus ne keskeneräiset.

2 kommenttia:

  1. Jaa- ettei juuri mitään ole tullut valmiiksi! Hienoja juttuja ja juurikin persoonallisia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Margsan. Se vain itsestä tuntuu, ettei mitään ole aikaan saanut, kun pää ja hyllyt on täynnä hyvin suunnitelua ja keskeneräistä. Ja muiden blogeja lukiessa tuntuu, etä muilla valmista tulee liukuhihnalla!

    VastaaPoista